Bitirme Projesi dersinin alacak öğrencilerin dikkatine

2013-2014 Bahar yarıyılında "Bitirme Projesi" dersini alacak öğrenciler için kayıt sistemi aktif edildi. Sisteme aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Öğrenciler, sistem üzerinden danışman talebinde bulunabilirler. Talebinizi gerçekleştirdikten sonra danışman onayı için ilgili öğretim üyesi ile görüşmeniz gerekmektedir aksi halde başvurunuz geçersiz sayılacaktır. Bahar yarıyılı başladığı hafta, erken kayıt yapmamış olan öğrenciler "her öğretim üyesine eşit öğrenci" prensibiyle rasgele dağıtılacaktır.

NOT 1: BOSSA tekstil fabrikası ile (bitirme projesi olarak) yürütülecek bir konu ile ilgilenen öğrenciler Yrd. Doç. Dr. Umut Orhan ile irtibata geçebilir. (Öğrencilerin projedeki performansına bağlı olarak istihdam edilme olasılığı bulunmaktadır. Traskript ortalaması yüksek öğrenciler öncelikli tercih sebebidir.)

NOT 2: Yrd. Doç. Dr. Çiğdem İnan ACI'dan Bitirme ödevi alacak öğrenciler için 21 Şubat 2014 Cuma günü Saat 12.30’da öğretim üyesinin ofisinde bitirme proje toplantısı yapılacaktır. Öğrencilerin toplantıya gelmeden önce aşağıdaki formu doldurup yanlarında getirmeleri gerekmektedir.