TESYEV Bursları Hakkında

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı ( TESYEV ) tarafından Üniversitemiz enstitü, fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokullarında ön lisans, lisans, lisansüstü öğrenimi gören öğrencilerinden, örgün eğitime devam eden, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan %40 ve daha yukarı derecede engelli öğrencilere burs verilecektir.

Burs başvuruları www.tesyev.org web adresinden 30 Eylül 2018 tarihine kadar online olarak yapılacaktır. Bur başvurusu için detaylı bilgiye ceng.cu.edu.tr/Belgeler/tesyev.pdf adresinden ulaşabilirsiniz. Burs başvurusu yapacak olanların Dr. Öğr. Üy. Serkan KARTAL ile iletişime geçip, 22.10.2018 tarihinden önce gerekli belgeleri teslim etmiş olmaları gerekmektedir.