Ders Kayıtları Hakkında

• Daha önce aldıkları seçmeli derslerden kalan son sınıf öğrencileri bu derslerin yerine başka seçmeli dersler alabilirler. Seçmeli derslerden kalanların bu seçmeli dersler yerine başka seçmeli ders alabilmeleri için konuyla ilgili bölüm başkanlığına, derslerin başlamasını izleyen 10 iş günü içerisinde dilekçe vermesi gerekmektedir. Dilekçe örneğini bilgisayar ortamında doldurup Bölüm Sekreterliği'ne teslim edebilirsiniz.
  • Son sınıf öğrencilerinin CEN416 Graduation Thesis dersini seçmeleri gerekmektedir.
  • Son sınıf öğrencilerinin 7. ve 8. dönemlerden toplamda 7 bölüm seçmeli dersi ve 1 Graduation Thesis dersi almış olmaları gerekmektedir.
  • Alandışı seçmeli dersler için dönem aktarımı yapması gereken öğrencilerin derslerin başlamasını izleyen 10 iş günü içerisinde dilekçe vermesi gerekmektedir.
  • Şu an Erasmus Programı kapsamında yurt dışında olan ancak Bahar döneminde ders kaydı yaptırması gereken öğrenciler ile ilgili açıklama daha sonra yapılacaktır.