Bitirme Çalışmaları

Bu dönem bitirme projesi dersini (Graduation Thesis) alan öğrencilerimiz, bitirme projesi kayıt sistemine girip beraber çalışacağınız proje danışmanınızı seçebilirsiniz, sistem açılmıştır. Ders kaydında Graduation Thesis dersini seçmiş olanların, bu sistem üzerinden sadece danışman seçim işlemini yapması gerekmektedir. Bu sistem sadece beraber çalışacak olan danışman-öğrenci eşleştirmesi amaçlıdır. Daha önce olası danışmanınızla bitirme projenizle ilgili görüşüp, onay almanızı tavsiye ederiz. Bu sistemden danışman seçimi yapmış olmanız, danışmanın size onay verdiği ya da vereceği anlamına gelmemektedir. Proje danışmanları sistem üzerinden kendilerini seçmiş öğrencileri görerek kendi değerlendirmelerine ve kontenjanlarına göre tek tek onay ya da red vermektedirler.

Tekrar seçim formunu doldurarak onay verilip verilmediğini görebilirsiniz. Seçim yapıldıktan sonra ekranda gösterilen şifreyi kaybetmeyiniz, danışmanınız size onay vermezse, tekrar danışman seçimini o şifre ile değiştireceksiniz.

Formu doldururken isminizin tamamını büyük harflerle yazmanız gerekmektedir. Aynı cihazdan birkaç kez yanlış veri girilmesi ya da hata alınması durumunda sistem cihaz ip kombinasyonunun erişimini engellemektedir. Tekrar sisteme girebilmek için cihaz ya da tarayıcı değiştirmeniz gerekebilir.

26 Ekim tarihine kadar seçim yapmış ve onay almış olmanız gerekmektedir. Sonradan kontenjan arttırma yapılmayacaktır.

Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız aelmas@cu.edu.tr aderesine email atabilirsiniz.