...

Kayıtlar Hakkında

Kayıtlar ile ilgili olarak aşağıdaki maddelere dikkat etmeniz gereklidir;

- İlk kez ders kaydı yapan birinci sınıf öğrencileri üst yarıyıllardan ders alamaz (Yatay/Dikey geçiş ile kayıt yaptıran öğrenciler hariç)

- Başarısız olunan seçmeli derslerin yerine başka bir seçmeli ders alınabilir. Ancak bu durumu belirten dilekçe iki hafta içinde verilmelidir aksi takdirde değerlendirmeye alınmaz. Dilekçeye bölümümüz sayfasından ulaşabilirsiniz.

- İlk 6 yarıyıl için, her yarıyılda 30 AKTS tamamlanması gerekirken, 7. ve 8. yarıyılların toplam AKTS kredisi 60 olması yeterlidir.

- CEN443 Graduation Thesis dersine, sadece 8. yarıyılda CEN466 Graduation Thesis dersini alamayan ya da alıp da başarısız olan öğrenciler kayıt yaptırabilir.

- Ders kaydı tamamlandıktan sonra danışman onayı alınmalı. Danışman onayı ÇÜBİS üzerinden alınacaktır, okula gelmenize gerek yoktur.

- Danışman onayından sonra öğrenci de ders kaydını onaylamalıdır.

- Laboratuvar derslerinin gün ve saatleri daha sonra telegram'dan duyurulacaktır. Lab derslerine, ders programında yazan gün ve saatlere göre gelmeyiniz, yapılacak duyuruya göre geliniz.

- Lab derslerinde ilk hafta ders işlenmeyecektir.