Güney Kampüsü ve Yurtlar Bölgesi Hakkında Önemli Duyuru

Güvenlik Şube Müdürlüğüne öğrenciler tarafından "Üniversitemiz güney kampüsü ve yurtlar bölgesinde Üniversitemiz ile anlaşması olduğunu ve online olarak ingilizce hazırlık programı ile paralel eğitim verildiğini beyan ederek satış yapan şahıslar olduğu, öğrencilere senet imzalatılarak bu programı aldıkları, öğrenciler tarafından satıştan sonra programın içeriğine bakıldığında hazırlık programı ile ilgisi olmadığı ve iptal ettirmek istediklerinde iptal ettiremedikleri" yönünde bir çok şikayet gelmiştir.

Yapılan araştırma neticesinde; satış yapan firmanın Üniversitemiz ile bir anlaşması veya satış izni olmadığı tespit edilmiş, şahıslar yakalanarak Sarıçam Polis Merkezi Amirliğine bir çok defa götürülmüş, öğrenciler tarafından şikayetçi olunmuş ancak bahse konu şahıslar savcılık tarafından serbest bırakılmıştır.

Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından yerleşkemiz içerisinde satış yapılması engellenmektedir. Ancak güney kampüs ve yurtlar bölgesinin halka açık olması nedeniyle bu şahısların bu bölgelere gelerek satış yaptığı tespit edilmiştir.

Öğrencilerimizin mağdur olmaması için konu hakkında dikkat etmeniz önemle rica olunur.