...

Operating Systems ve Discrete Mathematics Derslerini Alan Öğrencilerin Dikkatine - Güncellendi

Operating Systems dersi için projelerin son teslim tarihi 10 Nisan'dır.
Ara sınavlardan dolayı Kesikli Matematiksel Projelerinin süresi 9 Nisan'a kadar uzatılmıştır.
Operating Systems ve Discrete Mathematics derslerini alan arkadaşlar projelerini bmb.cu.edu.tr/moodle/bmb/moodle/adresinde bulunan ilgili ders linkini kullanarak yükleyeceklerdir. Bu nedenle bu dersi alan öğrencilerin ilgili derslere kayıt yaptırması gerekmektedir. Bu dersler için kayıt anahtarları ise Discrete Mathematics dersi için CEN110DISCRETE Operating Systems dersi için ise CEN208OPERATINGSYSTEMS dir. Not: Moodle'da hesabı olmayan öğrenciler için Username ve Password okul numarası olarak belirlenmiştir. Problem yaşayan öğrencilerin en kısa zamanda Arş. Gör. Ezgi Zorarpacı ile iletişime geçmesi gerekmektedir.