2013 yılı ve sonrası girişli öğrencilerin dikkatine

Ders kayıt sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar:

1) Tamamlamış olduğunuz her dönemde 30 AKTS almış olduğunuzdan emin olun. Aksi takdirde, mutlaka bizimle irtibata geçmeniz gereklidir.

2) Şu anda 6. Yarıyıldan ders alacak olan ancak daha önce, Computer Control Systems II ve Computer Networks II derslerinin bulunduğu eski müfredattan 6. yarıyıldan ders almış veya muaf tutulmuş olanların ders kayıtları Bölümde bizimle birlikte 26 Ocak 2018 günü gerçekleştirilecektir.

3) 2. Maddeye uymayan ancak Operating Systems dersini almış olan öğrenciler yeni müfredatı takip edeceklerdir ancak Operating Systems dersinin döneminin değişmesi nedeniyle yeni müfredatta bulunan yarıyıla taşınması için dilekçe vermeleri gerekmektedir.

4) 2. Maddeye uyan ancak Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve/veya Operating Systems derslerini daha önce hiç almadıysanız bizimle irtibata geçmelisiniz.

Sorularınızı mozyildirim@cu.edu.tr e-posta adresinden veya 22-24 Ocak 2018 tarihleri arasında sabah 09:30 -11:30 arasında ofise gelip sorabilirsiniz.