Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Üniversitemiz tarafından alınan karara göre Bölümümüz öğrencileri aşağıda yer alan 3 seçenekten birine göre stajlarını yapabilecektir:

1. Staj yapmak için bir iş yeri bulmuş olan öğrenciler, staj danışmanları da uygun gördüğü durumda, o iş yerinde staj yapabilecektir. Ancak staja başlayabilmesi için SGK işlemlerini bizzat kampusa gelerek kendisinin yaptırması gerekmektedir. Bugünden itibaren staj işlemlerine başlayabilirler.
  2. Uzaktan çalışma şeklinde bir iş yerinden staja kabul edilmiş olan öğrenciler, staj danışmanı da bu stajı uygun bulursa, bu şekilde stajını yapabilecek, eğer iş yeri SGK işlemlerinin yapılmasını zorunlu tutmuyorsa staj işlemleri için kampusa gelmesi gerekmeyecektir.
  3. Herhangi bir staj yeri bulamayan öğrenciler, staj danışmanları tarafından belirlenen proje kapsamında uzaktan ödev/proje uygulaması ile stajını yapabilecektir. Bunun için herhangi bir SGK işlemi yapılmayacaktır.

Yukarıdaki seçeneklerden hangisinin tercih edileceğini öğrencilerimiz ÇÜBİS üzerine eklenecek bir sekme ile seçecektir. Bu nedenle ÇÜBİS sistemini ve duyuruları takip etmeniz gerekmektedir.

İletişim için Arş. Gör. Emre KILINÇ'a (kilincemre@gmail.com) ulaşabilirsiniz.