Güncel Rektörlük Mezuniyet Töreni Duyurusu

2 Temmuz 2024 Salı günü saat 19.30' da yapılacak olan Rektörlük Mezuniyet Törenine katılacak olacak öğrencilerin 2 Temmuz 2024 Salı günü en geç saat 18.30’ da Çukurova Üniversitesi Açık Hava Amfisinin (Amfi Tiyatro) arka kapısında (Sahne arkasında) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Öğrenci aileleri Rektörlük Mezuniyet Törenine katılamayacaklardır. Mühendislik Fakültesi öğrencileri sahne geçişini 4. sırada yapacaktır. Öğrenci geçişi sonrasında Açık Hava Amfisinin L-Blok 3. sıradan itibaren oturmaları sağlanacaktır. Mezuniyete katılacak öğrencilerin tören esnasında etkinlikte görevli Akademik/İdari personellerin yönlendirmelerine uyum sağlamaları rica olunur.

Not: Bu etkinliğin 5 Temmuz 2024 Cuma günü düzenlenecek olan Fakülte Mezuniyet Töreni ile karıştırılmaması rica olunur.