Erasmus Uluslararası Ortaklar Haftası

30 Ekim-03 Kasım 2023 tarihlerinde Avrupa Birliği Erasmus + KA-1 Yükseköğretimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği (KA131) ve Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkeler ile Hareketlilik Projesi (Ka171) kapsamında ortak kurumların akademik personeline ve Dış İlişkiler temsilcilerine yönelik "Uluslararası Erasmus Ortaklar Haftası" düzenlenecektir. Etkinlik programının duyurusu aşağıda sunulmuştur.

Program çerçevesinde Arnavutluk'ta bulunan Mediterranean University of Albania'dan bir ve Hindistan'da bulunan Sathyabama Institute of Science And Technology'den gelecek iki akademik personelin 31 Ekim-01 Kasım 2023 tarihlerinde 10:00-12:00 saatleri arasında öğrencilere yönelik seminer vermeleri planlanmaktadır. Seminer konuları aşağıda verilmiştir.

31 Ekim-01 Kasım 2023: Seminer (10:00-12:00)

Mediterranean University of Albania "An overview in cyber security issues"

Sathyabama Institute of Science And Technology "Machine Learning"

Sathyabama Institute of Science And Technology "Data Analysis and Visualization"