...

Ders Kayıtları Hk. (Güncelleme)

Ders planındaki değişikliğe istinaden ders kayıtlarında dikkat edilmesi gereken detaylar hakkında güncelleme

• 3. Yarıyıl ile ilgili konular;
    • Daha önce 3. yarıyılda bulunan fakat bu dönem ders planından kaldırılan derslerden birini (CEN-223 Internet Communication, CEN-225 Internet Communication Lab.) almış olan öğrencilerin her iki dersi de almaları gerekmektedir.
    • Diğer durumlardaki öğrencilerin, yukarıda bahsedilen eski iki ders yerine ders planına yeni eklenen CEN-227 Internet Programming dersini alması yeterlidir.
  • 5. Yarıyıl ile ilgili konular;
    • Daha önce 5. yarıyılda bulunan fakat bu dönem ders planından kaldırılan derslerden birini (CEN-349 Computer Organization Lab., CEN-351 Linear Systems) almış olan öğrencilerin her iki dersi de almaları gerekmektedir.
    • Diğer durumlardaki öğrencilerin, 5. yarıyıl ders planına seçmeli olarak eklenen CEN-311 Linear Systems veya CEN-313 Scripting Languages derslerinden birini seçmeleri yeterlidir.

ÇÜBİS üzerinden ders kayıtlarını yukarıda belirtilen şekilde tamamlayamayan öğrencilerin 15-17 Ekim tarihleri arasında danışman hocaları ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.